juli 2018

Na een weekje verblijf in de ingerichte kampeerplek bij Sam en Leen voelen wij ons als herboren. De plek is goed uitgerust, er is voldoende ruimte en vooral heel veel rust. Een klaterend watervalletje naast de kampeerplek, het geluid van communicerende uilen onder een prachtige sterrenhemel, talloze hagedissen, muntthee maken met vers geplukte munt uit de weide, naar het bostoilet gaan met de geur van eucalyptusbomen, zwemmen in de rivier iets verderop.

Tijdens zo een week kom je weer iets dichter bij de natuur en wat doet dat deugd!

Sam en Leen zijn bovendien een geweldige gastheer en gastvrouw. We maakten een prachtige wandeling aan de hand van een duidelijke wegomschrijving die we van hen kregen. Bij vragen hielpen ze ons steeds met veel plezier en we voelden ons zeer welkom op ‘hun berg’. We komen hier graag terug!!
Karel en Ellen, juli 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.