Kamperen

… op de glampingplek.

De glampingplek bestaat uit 2 tenten voor in totaal 4 personen. De ene tent heeft een bed (1m60), de andere heeft een lattenbodem met matras (1m40) op de grond. Keukenhanddoeken en beddenlinnen (kussenslopen, hoeslakens en lakens/dekens of slaapzakken) zijn niet voorzien en moeten door de gasten meegebracht worden, kussens zijn wel aanwezig.
Er hoort een volledig ingerichte keuken en een badkamer bij de plek. Ook toilet is uiteraard voorzien. Op aanvraag kan nog een derde tent bijgeplaatst worden (niet ingericht, voor 2 personen). Er is elektriciteit en warm water in de douche.

De plek is afgescheiden van de rest van de camping, privacy verzekerd dus. Tenten en keuken zijn opgesteld in het bos, naast ons riviertje.  In de zomer is het er dus lekker koel met veel schaduw.

Klik op één foto om een slideshow te starten.

… op de weide

Op de weide kan er gekampeerd worden. De weide is ongeveer 5 000 m² (1 voetbalveld) groot. Er is plaats voor 10 tenten. De weide is niet toegankelijk voor grote mobilhomes of caravans. Kleine kampeerbusjes (genre volkswagen California) kunnen wel op het terrein.
Toilet en stromend water zijn voorzien, elektriciteit niet. Douches zijn er momenteel nog niet.

 

…water en ecologische producten

Het water op de glamping en de weide komt van onze bron en is drinkbaar. We hebben geen riolering en dat betekent dus dat het afvalwater in de vrije natuur vloeit. Gelieve dan ook bio-afbreekbare zeep, shampoo en afwasmiddel mee te brengen.

drinkbaar_water