Reacties

november 2018

Een voorrecht om op deze unieke locatie te mogen verblijven. Vanaf de eerste wandeling op het terrein, is het in elk seizoen ongelofelijk genieten van dit prachtige stukje natuur. Zoveel variatie, een heel aangename plek om zowel tot rust te komen als om onvergetelijke avonturen te beleven aan het riviertje, rotsen, bomen, weide, …

Nele H., november 2018

september 2018

Het stond al lang op onze bucketlist: glampen!

Wij zijn twee vriendinnen, beiden 70 jaar, die graag op avontuur gaan. We hebben het er ons op gewaagd op de glampingplek van Sam en Leen in Terreiros. Het was een groot succes!

Mijmerend blikken we terug op onze ontbijten ‘with a view’. Heerlijk was het om een zachtgekookt eitje te smaken terwijl we konden genieten van een weelderig groen landschap, de ochtendgeur van het bos en de fluitende vogels op de achtergrond.

Samen met Sam en Leen maakten we mooie wandelingen. Er zaten soms pittige stukken bij maar dat houdt ons jong van lichaam en geest!

Het staat met stip op onze vernieuwde bucket list: glampen bij Casa da Ribeira!

Geneviève en Christiane, september 2018

augustus 2018

Midden in het Portugese landschap van hoge bergen bezaaid met imposante ronde keien ligt een paradijselijk plekje: het terrein van Casa da Ribeira de Cima.
We hadden het geluk daar een volledige week te mogen ‘glampen’.
De plaats is goed uitgerust. Het keukenmateriaal is verzorgd en van degelijke kwaliteit in vergelijking met vele andere vakantiehuizen. Koken in deze keuken met lokale producten van de markt was dan ook een plezier!
We hadden een aantal broeierig hete dagen. Sam en Leen waren heel hulpvaardig om ons enkele verkoelende zwemplekjes aan te wijzen. Na onze zwemavonturen was het fijn ’s avonds te kunnen douchen in de ‘glamping-badkamer’ om ons achteraf in een goed bed te kunnen vleien. Bedankt Sam en Leen om dit stukje paradijs aan ons open te stellen!

Christophe en An,
León, Remi en Raoul, augustus 2018

juli 2018

Na een weekje verblijf in de ingerichte kampeerplek bij Sam en Leen voelen wij ons als herboren. De plek is goed uitgerust, er is voldoende ruimte en vooral heel veel rust. Een klaterend watervalletje naast de kampeerplek, het geluid van communicerende uilen onder een prachtige sterrenhemel, talloze hagedissen, muntthee maken met vers geplukte munt uit de weide, naar het bostoilet gaan met de geur van eucalyptusbomen, zwemmen in de rivier iets verderop.
Lees verder juli 2018